fredag 19 december 2014

Nike Air Jordan 11 "Legend Blue"

I morgon släpper vi Nike Air Jordan 11 ”Legend Blue”. Kl 11.00 släpper vi dom i vår butik på Östra Ågatan 11 och kl-12.00 är de tillgängliga på vår hemsida. Dessa skönheter kommer att finnas Senior, Junior och barn-storlekar.

http://www.footish.se/

tisdag 16 december 2014

adidas Originals x Pharrell Williams Stan Smith

Pharrell Williams har satt en lite mer färggrann touch på klassiska adidas Originals Stan Smith. Stan Smith Polka Dot finns i tre färger, vit, blå och gul. Alla modeller är i rödprickig polka dot samt att skon har Pharrell's grafiska signatur i bakkappan.


söndag 14 december 2014

Crep Protect: The Art of Protection




Nu har vi fått in Crep Protect Rain & Stain, en riktigt grym skoimpregnering som inte släpper in fukt eller annan flytande vätska i första taget. Kolla in Crep Protect Rain & Stain och deras övriga produkter på vår hemsida.

fredag 12 december 2014

tisdag 9 december 2014

Nike Air Max 90 Deluxe

Nike Air Max 90 Deluxe har precis kommit in. Den lilla extra lyxen inkluderar en något grövre sula som lämpar sig väl för vinterhalvåret samt överdel i premiumläder och safariprint.

http://www.footish.se/sneakers/nike-air-max-90-deluxe

torsdag 4 december 2014

Nike Air Huarache

Nike Air Huarache är designad av Tinker Hatfield och såldes i butik för första gången 1991. Den innovativa designen är inspirerad av den traditionella Huarache sandalen från Mexiko och har moderna detaljer i form av innesko tillverkad i neopren och Air-dämpning. Nu har vi fått in en Nike Air Huarache i färgen Dark Grey.

http://www.footish.se/sneakers/nike-air-huarache--2

onsdag 3 december 2014

Nike Rosherun Suede

Nike Rosherun Suede har precis kommit in i en mustig brun färg med en guldfärgad nike swoosh.
Överdelen är tillverkad i mocka och den lätta undersulan är den samma som tidigare modeller. Vi gillar!

http://www.footish.se/sneakers/nike-rosherun-suede

tisdag 2 december 2014

måndag 1 december 2014

Nike Air Huarache

Nike Air Huarache har trillat in i en riktigt härlig sandbrun färgkombo. Air Huarache är designad av Tinker Hatfield och såldes i butik för första gången 1991. Den innovativa designen är inspirerad av den traditionella Huarache sandalen från Mexiko och har moderna detaljer i form av innesko tillverkad i neopren och Air-dämpning. 

http://www.footish.se/sneakers/nike-air-huarache--3